Space Simulator

General Category => Feature Request => : dom July 07, 2016, 06:48:21 AM

: Toggle spacecraft without docking
: dom July 07, 2016, 06:48:21 AM
Hello to all,

it would be great if there would be a button or a list in the pause-menu to toggle to another spacecraft e.g. for Apollo-Mission 11A or 11B (so it would be one mission?).
( I also would greatful if there will be payloads)

Thank you in advance!
: Re: Toggle spacecraft without docking
: jcarrion July 07, 2016, 03:47:57 PM
Hi ! . 

It is a great idea .  Will start implementing rightaway ! 

Thanks 
J
: Re: Toggle spacecraft without docking
: dom July 07, 2016, 03:53:45 PM
Thank you very much!
: Re: Toggle spacecraft without docking
: dom July 13, 2016, 03:23:14 PM
Sadly this feature wasnt added in the new Android-Version. Is there a date when it will be available on android?
Thank you in advance...
: Re: Toggle spacecraft without docking
: jcarrion July 13, 2016, 04:21:10 PM
hi Dom. 

Well , yesterdays'  update was actually 30 days' old . we betatest it for a while before going live. 

current one has that option . Will be next update (  a few weeks at most for Android )

Thanks !